Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

01. фебруар 2018.

ДРУГА ГРУПА ПЕНЗИОНЕРА СА САВСКОГ ВЕНЦА ОТИШЛА НА БЕСПЛАТАН ДВОДНЕВНИ ИЗЛЕТ У ВРЊАЧКУ БАЊУ

ДРУГА ГРУПА ПЕНЗИОНЕРА СА САВСКОГ ВЕНЦА ОТИШЛА НА БЕСПЛАТАН ДВОДНЕВНИ ИЗЛЕТ У ВРЊАЧКУ БАЊУ

Председник Скупштине општине Савски венац Немања Берић испратио је јутрос другу  групу од сто пензионера на бесплатан дводневни излет у Врњачку Бању, који организује општина.

Пожелевши им срећан пут и угодан боравак у једној од најлепших бања Србије, Берић је најстаријим суграђанима поручио да ће општина наставити да брине о њиховим потребама и да ће им и убудуће бити на располагању за њихове предлоге и идеје.

 

С обзиром да су излети најомиљенији од свих бесплатних програма које Општина Савски венац организује за своје сениоре, током фебруара, упоредо са дводневним излетима у Врњачку Бању, биће организовани и једнодневни излети за пензионере на Авалу, који осим обиласка знаменитости укључују ручак и дружење у ресторану.

 

За пензионере је обезбеђен превоз, хотелски смештај и храна, а у повратку са овог лепог дружења очекује их  и посета манастиру Љубостиња.

 

За бесплатне једнодневне излете на Авалу пензионери са Савског венца могу се пријавити позивом на број 0800-100-109 или путем мејл адресе: besplatno@savskivenac.rs