Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

25. август 2017.

Еко патрола у акцији за лепши и чистији Савски венац

Еко патрола у акцији за лепши и чистији Савски венац

Еко патрола Градске општине Савски венац интензивно ради на уређењу јавних зелених површина на територији општине. Екипе су свакодневно на терену и у договору са грађанима уређују запуштене јавне површине.

У претходних десет дана Еко патрола је примила велики број пријава грађана, а до сада су потпуно уређене јавне површине на четири локације - у Улици Персиде Миленковић, Валтазара Богишића, депонија у Балканској  и јавна површина на углу Ситничке и Кабларске улице. Данас је предвиђен завршетак радова у улицама Краљице Наталије и Краљевића Марка, а почели су и радови на уређењу јавних површина у Сарајевској код броја 5, Улици др Александра Костића, као и пролаза између Бирчанинове, Кнеза Милоша и Сарајевске улице. У наредном периоду настављамо истом динамиком у истом циљу, да нашу општину учинимо лепшим и уређенијим местом за живот.

Грађани комунални неред на јавним површинама могу пријавити Еко патроли на маил: ekopatrola@savskivenac.rs или на писарници Општине сваког радног дана од 07,30 до 15,30 часова.