Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Градска општина

08. октобар 2016.

Заменица секретара

Заменица секретара

Заменица секретара Скупштине градске општине Савски венац

 

Сања Марковић

E-mail: markovics@savskivenac.rs