Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

06. јул 2017.

ИРЕНА ВУЈОВИЋ ИСПРАТИЛА ПЕНЗИОНЕРЕ НА БЕСПЛАТНО КРСТАРЕЊЕ БЕОГРАДСКИМ РЕКАМА

ИРЕНА ВУЈОВИЋ ИСПРАТИЛА ПЕНЗИОНЕРЕ НА БЕСПЛАТНО КРСТАРЕЊЕ БЕОГРАДСКИМ РЕКАМА

Председница Градске општине Савски венац Ирена Вујовић испратила је пензионере са Савског венца на бесплатно крстарење Савом и Дунавом у организацији општине. Она је тим поводом истакла да општина Савски венац брине о најстаријим суграђанима и наставиће да организује бесплатне програме са циљем да унапреди квалитет њиховог слободног времена.

-У претходних осам месеци 650 пензионера са Савског венца је отпутовало на бесплатне једнодневне излете у организацији општине. Имали су прилику да обиђу Златибор, али и да посете манастир Каона. Током лета организујемо крстарење београдским рекама, а од јесени су у плану поново бесплатна путовања за најстарије и обилазак најлепших дестинација и знаменитости наше земље – нагласила је Ирена Вујовић.

Пензионери су се у јутарњим часовима упутили аутобусом у пратњи представника општине до Земунског кеја, одакле су наставили вожњу бродом и разгледање Београда са река.

У оквиру овог узбудљивог излета најстарији су имали прилику да се друже и размењују искуства, а поред добре забаве општина се побринула да за све обезбеди ручак у ресторану и бесплатне лекарске прегледе. Следећа тура, за још 50 пензионера, биће организована у петак, а до краја јула укупно 400 старијих суграђана са Савског венца имаће прилике да у организацији општине ужива у крстарењу београдским рекама, као и у бројним занимљивим садржајима у оквиру излета, који су припремљени у складу са њиховим жељама и потребама.

Судећи по великом интересовању и позитивним утисцима, бесплатна крстарења ће се наставити и током августа. Сви заинтересовани се могу пријавити позивом на број телефона општине 011/2061-800  или путем и-мејла - besplatno@savskivenac.rs.