Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

28. јун 2017.

ИРЕНА ВУЈОВИЋ УРУЧИЛА НАГРАДЕ ВУКОВЦИМА И ЂАЦИМА ГЕНЕРАЦИЈЕ

ИРЕНА ВУЈОВИЋ УРУЧИЛА НАГРАДЕ ВУКОВЦИМА И ЂАЦИМА ГЕНЕРАЦИЈЕ

Општина Савски венац наградила је данас 55 најбољих ученика из свих основних школа са своје територије таблет рачунарима, које је донирала компанија "Comtrade". На свечаном пријему, који је упричен у сали општине, награде и признања за постигнут изванредан успех током осмогодишњег школовања, носиоцима Вукове дипломе и ђацима генерације уручила је председница ГО Савски венац Ирена Вујовић.

-За мене је посебна част и привилегија што сам данас са најбољим ученицима, јер сви знамо да није лако бити најбољи, имати све петице осам година, а исто тако није лако ни бити најбољи међу најбољима, зато бих посебно похвалила ученике генерације. У име општине Савски венац и у моје лично име честитам вам на постигнутом успеху. Ви сте пример који треба да следе генерације ђака које нам долазе. Надам се да ће вам таблет рачунари које сте добили данас бити од користи, а општина ће наставити да помаже и стимулише најбоље ученике како би током даљег школовања наставили са добрим резултатима – поручила је Ирена Вујовић.

Председница општине је подсетила да је општина Савски венац ове године обезбедила за све ученике завршних разреда основне школе бесплатну припремну наставу, како би обновили стечено знање и што боље се припремили за полагање мале матуре и упис у средње школе.

-Наш циљ је да помогнемо ученицима, али и да родитељима олакшамо и смањимо трошкове. Надам се да ће сви ученици уписати жељене школе, а општина ће им и убудуће бити поуздан савезник у томе – закључила је Ирена Вујовић.