Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

14. јул 2017.

НОВЕ КОШАРКАШКЕ ТАБЛЕ ЗА СПОРТСКЕ ТЕРЕНЕ У ОСНОВНИМ ШКОЛАМА

НОВЕ КОШАРКАШКЕ ТАБЛЕ  ЗА СПОРТСКЕ  ТЕРЕНЕ У ОСНОВНИМ ШКОЛАМА

Градска општина Савски венац  обновила је оштећене и дотрајале кошаркашке табле  у двориштима основних школа на територији општине.

Aкцијом обнове обухваћене су Основне школе „Исидора Секулић“, „Петар Петровић Његош“, „Радојка Лакић“ и „Војвода Радомир Путник“, на чијим су спортским теренима постављене нове кошаркашке табле са обручима.

Изведене радове на уградњи нових табли за кошарку обишао је члан Већа Градске општине задужен за спорт Урош Трипковић и истакао да општина чини све да обезбеди деци што боље услове за рекреативно бављење спортом.

-  Свесни смо колико деци значе спортски терени у школским двориштима, зато ћемо наставити да улажемо у њихово уређење, са циљем да им обезбедимо што адекватнији простор за спортске активности – рекао је Трипковић.

Он је најавио да општина у наредном периоду планира уређење и изградњу спортских терена и игралишта на више локација, који ће служити за рекреацију како деце, тако и одраслих и позвао све грађане да поднесу предлоге који се тичу спорта сваког радног дана на писарници општине.