Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

08. март 2017.

ОПШТИНА САВСКИ ВЕНАЦ ОБЕЛЕЖИЛА 8. МАРТ У КУЋИ КРАЉА ПЕТРА

ОПШТИНА САВСКИ ВЕНАЦ ОБЕЛЕЖИЛА 8. МАРТ У КУЋИ КРАЉА ПЕТРА

У организацији општине Савски венац, данас је обележен Међународни дан жена у просторијама Куће краља Петра на Сењаку,  у присуству великог броја припадница лепшег пола.   Даме су биле у прилици да уживају у пригодном музичком програму, коктелу и дружењу са Љиљаном Хабјановић Ђуровић.

Свечаност је отворила председница општине Савски венац Ирена Вујовић и на почетку програма свим дамама честитала Међународни дан жена.

-Као председница општине и председница Савета за родну равноправност Града Београда апелујем на жене да се активно укључе у друштвени и политички живот, у чему ће имати моју апсолутну подршку, јер једно на тај начин можемо учинити Србију бољим местом за живот –истакла је Ирена Вујовић.

Она је захвалила  Љиљани Хабјановић Ђуровић, што је одвојила своје време да  овај празник проведе са женама са Савског венца, и додала да ће свака дама добити на поклон неку од књига ове познате ауторке, а које ће им она током дружења потписивати.

Присутнима се обратила и Љиљана Хабјановић Ђуровић, подсетивши присутне на све жене које су се кроз историју бориле за своја права и тиме допринеле бољем положају свих жена данас.