Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

19. април 2017.

„ОТКРИЈТЕ СВОЈЕ ПРЕДУЗЕТНИЧКЕ ОСОБИНЕ“

„ОТКРИЈТЕ СВОЈЕ ПРЕДУЗЕТНИЧКЕ ОСОБИНЕ“

Позивамо вас да у уторак 25. априла 2017. године, са почетком у 10 часова, у Свечаној сали Градске општине Савски венац на првом спрату (Кнеза Милоша 69), учествујете у Тренинг радионици намењеној жанама са општине Савски венац, суоченим са губитком посла у животном добу преко 45 година старости, у циљу вашег оснаживања, ради поновног економског и друштвеног ангажовања.

Радионица је део пројекта Економско оснаживање жена које су остале без посла, старости 45+ година, одобреног и подржаног од стране Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, а који се реализује у сарадњи Удружења пословних жена Србије и Удружења „Жене на прекретници“.

Полазнице радионице ће бити у прилици да сазнају шта чини предузетницу и како открити предузетничке особине, како до идеје за покретање сопственог посла и како да промовишу своје производе и услуге путем друштвених мрежа и интернета. Тренер је Тијана Секулић, чланица Удружења пословних жена Србије и добитница награде за најуспешнију предузетницу „Цвет успеха за жену змаја“.

На крају радионице, Удружење „Жене на прекретници“ представиће „Програм 16 радионица плус“ који се реализујуе од 14. фебруара 2017. године.

Тренинг је бесплатан, а све полазнице ће добити сертификат након учешћа на тренинг радионици. Број полазница је ограничен, а предност имају заинтересоване са територије Градске општине Савски венац.

Пријаву можете извршити путем имејла: info@zenenaprekretnici.org

Више информација можете наћи и на адреси: http://www.zenenaprekretnici.org/