Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

19. мај 2017.

ПРЕДАВАЊЕ НА ТЕМУ АЛЕРГИЈЕ КОД ДЕЦЕ

ПРЕДАВАЊЕ  НА ТЕМУ АЛЕРГИЈЕ КОД ДЕЦЕ

Позивамо све заинтересоване грађане да присуствују предавању на тему „Алергије код деце“, 23. маја 2017. године, у Свечаној сали општине Савски венац (Кнеза Милоша 69, први спрат), са почетком у 17:30 часова.

Алергијске реакције на алергене хране су ралативно честе у дечјем добу, отприлике 6 до 8 одсто деце узраста до три године има дијагностификовану алергију на храну. Циљ овог предавања је да се скрене пажња на алергије које потичу из хране и да се грађани информишу како да препознају производе који смеју да се користе у исхрани, које су врсте алергена из хране, начин спремања специјалних оброка и да уједно добију савете за правилно функционисање и правилну исхрану.

Предавање ће бити интерактивног карактера и присутнима ће бити омогућено да постављају питања и на тај начин разјасне недоумице које имају у вези са алергијама, али такође и да добију савете о здравој исхрани поготово код деце.

Предавање ће водити  Дајана Полексић, дипломирани инжењер прехрамбене технологије, а заинтерсовани ће бити у прилици да добију савете о правилној исхрани и од лекара Завода за здравствену заштиту „Железнице Србије“.

Добродошли.