Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

26. август 2017.

ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ ИРЕНА ВУЈОВИЋ ПОСЕТИЛА МАНИФЕСТАЦИЈУ „ДЕЧИЈЕ ЛЕТЊЕ ИГРЕ“

ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ ИРЕНА ВУЈОВИЋ ПОСЕТИЛА МАНИФЕСТАЦИЈУ „ДЕЧИЈЕ ЛЕТЊЕ ИГРЕ“

Општина Савски венац и Туристичка организација ГО Савски венац су за овај викенд припремили богат програм и садржај за све посетиоце у оквиру манифестације „Дечије летње игре“, која се одржава сваке суботе и недеље током августа у Топчидерском парку.

 

Председница општине Ирена Вујовић и председник Скупштине општине Немања Берић посетили су вечерас манифестацију и том приликом поделили поклоне свим присутним малишанима.

 

Ирена Вујовић је истакла да се општина Савски венац потрудила да за све малишане који проводе лето у Београду обезбеди богат програм и садржај током августа у оквиру ове манифестације, што укључује бесплатне позоришне представе, музичке, ликовне и спортско-рекративне радионице, али и бројне друге анимације, и позвала све суграђане да и сутра од 17 часова посете „Дечије летње игре“.

 

-Морам да нагласим да су сви садржаји у оквиру ове манифестације бесплатни, што је у складу са нашом политиком да свим суграђанима, а посебно деци обезбедимо што више бесплатних програма. Са новом школском годином планирамо и нове акције за децу, а акценат ће свакако бити на бесплатним садржајима – рекла је Ирена Вујовић.

 

Вечерас су најмлађи суграђани имали прилику да се добро забаве уз позоришну представу „Принц жаба“, мађионичара и наступ плесне групе Ред стар, а од 20 часова одржана је позоришна представа за одрасле „Воли ме до краја“. Поред пакетића и балона за све малишане су обезбеђени и забавни реквизити - тобоган и трамболине, као и аниматори који су осликавали дечја  лица. 

 

Манифестација се наставља сутра, 27. августа од 17 часова, са новим представама и занимљивим програмом за децу. Сви садржаји су бесплатни и сви су добродошли.