Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

01. септембар 2017.

ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ ИРЕНА ВУЈОВИЋ УРУЧИЛА ЂАЧКЕ ТОРБЕ ПРВАЦИМА

ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ ИРЕНА ВУЈОВИЋ УРУЧИЛА ЂАЧКЕ ТОРБЕ ПРВАЦИМА

Председница општине Савски венац Ирена Вујовић и члан Општинског већа Владимир Новаковић посетили су Основну школу „Исидора Секулић“ и том приликом првацима уручили ђачке торбе са школским прибором и књиге „Пажљивкова правила у саобраћају“.

Обраћајући се ђацима и њиховим родитељима Ирена Вујовић је истакла да ће општина Савски венац наставити да улаже у школске установе са циљем да ученицима обезбеди што боље услове за рад.

- У предстојећој школској години посветићемо се раду на бољем и квалитетнијем образовању свих основаца, кроз увођење бесплатних едукативних и спортско-рекреативних програма. Поред ђачких торби за прваке, свим основцима од 1. до 4. разреда обезбедили смо, у сарадњи са ФИЗИО центром, бесплатне прегледе постуре тела и часове корективне гимнастике- рекла је председница општине.

Општина Савски венац је и ове године издвојила средства за поклон првацима у виду ђачке торбе и школског прибора, као и књиге и радне свеске “Пажљивкова правила у саобраћају“, које је обезбедила Агенција за безбедност саобраћаја, како би се наши најмлађи суграђани, на њима прилагођен начин, едуковали о правилима у саобраћају.

На територији општине Савски венац у шест основних и три специјалне школе ове школске године уписано је 328 ученика.