Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

27. јун 2017.

ПРВИ „GLOBAL FEST SAVA PORT“ НА САВСКОЈ ПРОМЕНАДИ

ПРВИ „GLOBAL FEST SAVA PORT“ НА САВСКОЈ ПРОМЕНАДИ

Градска општина Савски венац и Туристичка организација ГО Савски венац у сарадњи са културним центром "Nea Pangea" и организацијом AIESEC, а уз подршку компаније Eagle Hills организују у суботу 01. јула, први „GLOBAL FEST SAVA PORT“ на платоу Савске променаде. Уживаћете у шетњи са породицом и пријатељима, уз обалу реке и програму у трајању од 12 сати, који смо припремили са циљем да вам улепшамо први дан јула.

Програм фестивала почиње у 10 часова, а свечано отварање заказано је тачно у подне, када ће учеснике, госте и посетиоце поздравити председница Градске општине Савски венац Ирена Вујовић.

Ово је први фестивал икада направљен на Савској променади, а наша жеља је да промовишемо културне вредности земаља са свих континената и на тај начин научимо више једни о другима. Уживаћете у разноврсности култура, које ће излагати и продавати сувенире на штандовима.

У преподневним часовима посетиоци ће моћи да учествују у отвореним радионицама и да науче да праве оригами, побољшају своје сликарске вештине или заплешу неки плес. Поподне вам доносимо богат музички и плесни програм у трајању од пет сати, где ће вам се представити уметници из Београда, а од 20 часова очекује вас концерт Лене Ковачевић.

Проведите суботу упознајући културе Индије, Египта, Ирака, Америке, Индонезије, Јужне Кореје, Кубе, Бразила, Малезије, Хаваја, Авганистана, Ирске, Кине, Азербејџана, Алжира, Марока, Туниса, Грчке, Венецуеле, Италије, Тајланда, Мађарске, Канаде и Португалије.

Улаз је слободан.