Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

18. април 2017.

СУТРА ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ ЉУТИЦЕ БОГДАНА

СУТРА ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ ЉУТИЦЕ БОГДАНА

Реконструкција Улице Љутице Богдана, у делу од Сокобањске до Улице Др Милутина Ивковића, биће започета у среду 19. априла, а вредност радова које ће извести ЈКП „Београд пут“ је 85 милиона динара.

Радови подразумевају потпуну замену коловозне конструкције, реконструкцију тротоара са леве стране, такси стајалишта, израду дренажног система уз парк као и нову хоризонталну и вертикалну саобраћајну сигнализацију, уз потпуно затварање саобраћаја у трајању од 35 дана.

Почетак реконструкције је првобитно заказан за уторак 18. април, али је дошло до једнодневног одлагања због одигравања фудбалског меча између Црвене звезде и Партизана, наведено је у саопштењу из градске управе.

ЈКП „Београд пут“ је током прошле године извео радове на реконструкцији горњег дела улице Љутице Богдана, од Сокобањске улице до Булевара кнеза Александра Карађорђевића у дужини од 600 метара, када је такође комплетно замењена коловозна конструкција и обострано реконструисан тротоар. Вредност тих радова била је 48 милиона динара.