Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

14. март 2017.

УЛИЦА КОЧЕ ПОПОВИЋА КОНАЧНО ДОБИЛА ЈАВНУ РАСВЕТУ

УЛИЦА КОЧЕ ПОПОВИЋА КОНАЧНО ДОБИЛА ЈАВНУ РАСВЕТУ

Председница Градске општине Савски венац Ирена Вујовић и директор ЈКП “Јавно осветљење“ Александар Цинцар Попоски обишли су данас завршене радове на уградњи јавне расвете у улици Коче Поповића (бивша Загребачка улица).

Према речима председнице општине станари из улица Гаврила Принципа и Загребачке су се обраћали неколико пута општини Савски венац са молбом да ова улица коначно добије јавно осветљење.

-Иницирали смо овај пројекат, како бисмо изашли у сусрет потребама наших суграђана. Захваљујући доброј сарадњи са Градом Београдом и ЈКП „Јавно осветљење“ овај проблем смо напокон решили. Искористила бих прилику да се захвалим Граду на извојеним средствима, али и директору „Јавног осветљења“ не само за овај, него и за све остале пројекте који су спроведени и који ће се спроводити на нашој општини. Током прошле године радници овог градског предузећа су изводили радове на више локација на Савском венцу, сад нас очекује и уградња јавне расвете у Хајд парку, чиме ћемо завршити пројекат уређења овог зеленог комплекса. Оваквим пројектима подижемо ниво безбедности и побољшамо квалитет живота наших суграђана – истакла је Ирена Вујовић.

Директор ЈКП „Јавно осветљење“ је навео да су радови на уградњи јавне расвете трајали 10 дана и подразумевали су земљане радове,  бетонски ископ за постављање каблова и уградњу стубова и светиљки. Вредност радова је износила 5,466,550.00 динара.