Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

13. октобар 2017.

Бесплатна едукација за незапослене младе из Београда

Бесплатна едукација за незапослене младе из Београда

Незапослени млади из Београда имају прилику да стекну нове личне и пословне вештине кључне за запослење, на бесплатним едукативним радионицама у оквиру програма „Coca-Cola подршка младима“, који општина Савски венац организује у сарадњи са овом компанијом.

Полазници ће учити о успешној комуникацији, пословној администрацији, управљању пројектима, припреми пословних планова, као и томе како да лакше дођу до жељеног посла. Радионице се у Београду се одржавају од 17. до 19. октобра и  од 24. до 26. октобра, као и  у новембру, од  13. до 15. и од 22. до 24. новембра. Сви заинтересовани кандидати се могу пријавити за учешће на сајту www.coca-colapodrskamladima.com.

Радионице се одржавају у просторијама КЗМ Савски венац (Кнеза Милоша 47) и намењене су незапосленима који имају између 18 и 30 година, минимално средњу стручну спрему и завршено формално образовање. Програм воде сертификовани стручњаци са великим искуством, као и запослени компаније Coca-Cola HBC Srbija.

Позивамо младе из Београда и околине да нам се придруже на радионицама,  на којима ће моћи да добију драгоцене савете и помоћ при тражењу посла и сналажењу на тржишту рада.

Програм „Coca-Cola подршка младима“ се реализује у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Националном службом за запошљавање и НАЛЕД-ом. Покренут је у мају 2017. године, а радионице је до сада прошло око 200 полазника у Ћуприји, Краљеву, Смедеревској Паланци, Алексинцу и Шиду.

Распоред радионица по градовима, уз друге корисне информације о програму,  налази се на сајту www.coca-colapodrskamladima.com.