Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

27. јул 2017.

БЕСПЛАТНА ОБУКА ЗА РАД НА РАЧУНАРИМА ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ СА САВСКОГ ВЕНЦА

БЕСПЛАТНА ОБУКА ЗА РАД НА РАЧУНАРИМА ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ СА САВСКОГ ВЕНЦА

Градска општина Савски венац поново организује бесплатну обуку за рад на рачунарима за пензионере са територије општине, са циљем  да старијим суграђанима омогући да стекну основна ИТ знања и вештине  за самостално коришћење рачунара и интернета.

Обука је заснована на практичном раду уз бројне вежбе и примере, а одржаваће се у просторијама Општине у Кнеза Милоша 47.

Уз коришћење програма Skype, сада се можете дописивати, али и разговарати „очи у очи“ са драгим особама широм света. Путем друштвене мреже Facebook можете пронаћи пријатеље са којима сте изгубили контакт, али и размењивати поруке, фотографије и друге информације. Не морате више чекати дане, па чак и месеце како би вам стигло дуго очекивано писмо. Данас можете писати и примати писма у виду email-a, само неколико секунди након што су написана. Поред тога, коришћењем Google претраживача на интеренету можете пронаћи шта год вам је потребно – од информација, дневних вести и чланака, занимљивих рецепата, до квалитетних и бројних савета који вам могу олакшати свакодневницу. На сајту YouTube можете изнова гледати омиљене емисије, пропуштене епизоде серије коју пратите или уживати у видео снимцима омиљених музичких извођача.

Никад није касно - дођите и научите како да користе технологију која ће вам олакшати живот.

Заинтересовани се могу пријавити на имејл - besplatno@savskivenac.rs или позивом на број телефона 011/2061-800, путем кога ће добити и све неопходне информације.