Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

28. септембар 2017.

Бициклистичка манифестација „Skyline GranFondo“ први пут у Београду

Бициклистичка манифестација „Skyline GranFondo“ први пут у Београду

По угледу на светске метрополе, Београд ће наредног викенда бити домаћин једном од највећих бициклистичких догађаја у овом делу Европе. У недељу 1. октобра, у 11 часова на Теразијама стартоваће први GranFONDO - Belgrade 2017. Циљ овог догађаја је афирмација здравог живота, подстицање на редовно бављење физичким активностима и промоција бициклизма, као једног од најбољих видова рекреације. Трка се одржава уз подршку Града Београда, Градске општине Савски венац и Бициклистичког савеза Београда, а oрганизатори су припремили пригодне поклоне за све пријављене учеснике.

GranFondo је комбинација групне вожње, трке и бициклистичке туре и окупиће преко 500 учесника из различитих крајева света.

„Skyline GranFondo“ бициклистичка трка подразумева: Fun race – трку задовољства, дужине 4км, која је намењена свим љубитељима бициклизма, затим Mediofondo рута, дужине 75км и Granfondo рута, дужине 126км.

Поред тога, биће уприличен низ догађаја и садржаја везаних за бициклизам, као и активности за најмлађе, од којих извајамо Kids race – трку гуралица за децу до 5 година.

Креативни полигон спретности за децу до 12 година биће постављен поред стазе за трку гуралица, где ће сви заинтересовани моћи да опробају своје способности на два точка. Пријаве ће се вршити у Capriolo шатору.

Дођите да се дружимо на два точка и уживамо заједно у GranFONDU!