Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

11. септембар 2019.

Богат програм на „Дечијим летњим играма“ и овог викенда у Топчидерском парку

Богат програм на „Дечијим летњим играма“ и овог викенда у Топчидерском парку

Манифестација „Дечије летње игре“ наставља се у петак, суботу и недељу, 13, 14. и 15. септембра, испред Конака кнеза Милоша у Топчидерском парку. Посетиоце очекује богат програм, дружење и забава, а осим садржаја намењених најмлађима и одрасли ће моћи квалитетно да проведу време уз позоришну представу.

 

У петак ће децу забављати кловн „Шашавко“ и његова „Шашава дружина“ који ће извести дечију позоришну представу „Чаробна светлост“. Такође најмлађи посетиоци имаће прилику да учествују у плесној радионици, а потом ће им се придружити омиљене маскоте са којима ће моћи да се фотографишу. Субота је резервисана за дружење са аниматором Предрагом Вуковићем Пеђолином, журку са маскотама, када ће бити приређен и „Џиги- Магични шоу“ и музички перформанс „Зека чаролија“.

У недељу, када се манифестација и завршава, на програму су плесне и спортске радионице, а осим дечије представе „Посебна ноћ“, старију публику од 20 часова очекује позоришна представа  „Бесконцептуални  STAND UP“  Семира Гицића.

 

„Дечије летње игре“ организује Општина Савски венац као део манифестације „Лето фест“, са циљем да деца своје слободно време проведу квалитетно и да кроз забаву, игру и дружење стекну нове вештине и знања и развију креативност.

 

Програм почиње од 16 часова у петак и суботу, а у недељу од 17 часова.

Сви садржаји су бесплатни.

Top