Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

05. октобар 2020.

ДЕЦИ СА САВСКОГ ВЕНЦА БЕСПЛАТНИ ВАУЧЕРИ ЗА ИГРАОНИЦУ

ДЕЦИ СА САВСКОГ ВЕНЦА БЕСПЛАТНИ ВАУЧЕРИ ЗА ИГРАОНИЦУ

У оквиру „Дечје недеље“ за децу са Савског венца обезбеђено је шест хиљада бесплатних ваучера за забавни парк „Star land“ на Београдском сајму. Ваучере су данас у просторијама општине директорима основних школа и Предшколске установе „Савски венац“ уручили заменик председника ГО Савски венац Урош Трипковић и члан Већа Владимир Павловић, у присуству представника забавног парка „Star land“ и компаније Imex City, која је донирала бесплатне ваучере.

 

У име Општине Савски венац, Трипковић и Павловић су захвалили представницима компаније Imex City што су показали друштвену одговорност и омогућили деци Савског венца да бесплатно уживају у садржајима овог забавног парка.

 

Ваучери, који ће у вртићима и основним школама бити подељени малишанима, подразумевају целодневну игру и забаву у једној од четири велике тематске играонице. Уз поштовање епидемиолошких мера, најмлађи ће имати могућност да се играју са реквизитима на артифицијелној плажи, да се возе возићем кроз замишљено краљевство и уживају у бројним играоницама у оквиру забавног парка „Star land“, који се простире на 4.200 квадратних метара у халама 8 и 9 Београдског сајма. Један ваучер подразумева једну посету забавном парку, а може се искористити током ове и следеће године.

 

За добијање бесплатних ваучера родитељи деце са Савског венца се могу јавити и на број телефона 2061-703, а ваучере ће моћи да преузму са личном картом на писарници општине, сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова.

 

 

Top