Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

09. август 2018.

“Дечије летње игре“ и следећи викенд у Топчидерском парку

“Дечије летње игре“ и следећи викенд у Топчидерском парку

Манифестација „Дечије летње игре“ наставља се у суботу и недељу, 11. и 12. августа, испред Конака кнеза Милоша у Топчидерском парку. Посетиоце очекује богат програм, дружење и забава, а осим садржаја намењених најмлађима и одрасли ће моћи квалитетно да проведу време уз позоришну представу.

 

У суботу ће децу забављати аниматор „Спортакус“, имаће прилику да учествују у плесној радионици, а потом ће бити изведена дечија представа „Шашави штрумпфови“. Оне мало старије у 20 часова очекује узбудљива монодрама „Гости“ коју игра Ивона Момировић.

 

У недељу од 18 часова наступиће „Спортакус“, а за најмлађе посетиoце биће приређена плесна радионица и наступ плесне школе, као и дечија представа „Необичан суперхерој“.

 

Манифестацију „Дечије летње игре“ организују Туристичка организација и Општина Савски венац, а одржаваће се сваког викенда током августа у Топчидерском парку. У склопу манифестације обезбеђени су и забавни реквизити за децу (тобоган и трамболине), а за још више забаве малишани ће моћи да се опробају у различитим креативним радионицама, као и да се друже са маскотама, витезовима и аниматорима који ће осликавати дечја лица.

 

Програм почиње у 17 часова а сви садржаји су бесплатни.