Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

06. јануар 2022.

ДОДЕЉЕНA ПОМОЋ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА ИЗБЕГЛИЦА И ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИХ ЛИЦА

ДОДЕЉЕНA ПОМОЋ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА ИЗБЕГЛИЦА И ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИХ ЛИЦА

Градска општина Савски венац у сарадњи са Комесаријатом за избеглице и миграције Републике Србије данас је уручила помоћ социјално угроженим породицама избеглица и интерно расељених лица са пребивалиштем/боравиштем на територији Савског венац.


Испред Општине помоћ су социјално угроженим породицама уручили заменик председника општине Урош Трипковић и заменик начелнице општинске управе Владимир Јовановић.

 

Приликом расподеле, у име Градске општине Савски венац присутним корисницима се обратио заменик председника Урош Трипковић који је истакао да је Општина водила рачуна да породице наших суграђана-избеглих и интерно расељених лица, помоћ добију одмах по спроведеном конкурсу, већ током Новогодишњих и Божићних празника када им је она свакако и потребна. Ово је једна од сталних активности коју спроводимо ради пружања подршке најугроженијим породицама избеглица и интерно расељених лица са Косова и Метохије на територији општине.

 

Комесаријат за избеглице и  миграције и Градска општина Савски венац успешно сарађују дуги низ година како би се избеглицама и интерно расељеним лицима омогућио квалитетнији и бољи живот који заслужују сви суграђани.

Top