Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

08. децембар 2020.

ДОДЕЉЕНИ ПАКЕТИ ПОМОЋИ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА ИЗБЕГЛИЦА И ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИХ ЛИЦА

ДОДЕЉЕНИ ПАКЕТИ ПОМОЋИ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА ИЗБЕГЛИЦА И ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИХ ЛИЦА

Градска општина Савски венац у сарадњи са Комесаријатом за избеглице и миграције Републике Србије организовала је данас поделу пакета хуманитарне помоћи социјално угроженим породицама избеглица и интерно расељених лица са пребивалиштем/боравиштем на територији Савског венца, у просторијама МЗ „Слободан Пенезић Крцун“.

Испред Општине Савски венац пакете је социјално угроженим породицама уручио члан Већа Градске општине Дејан Герић.

Овом донацијом, коју је обезбедио Комесаријат за избеглице и миграције, Општина Савски венац наставља да пружа помоћ и подршку најугроженијим породицама избеглица и интерно расељених лица на својој територији.

- У општини Савски венац се вредно ради у интересу социјално угрожених лица. Општина ће и даље ослушкивати потребе наших грађана, унапређивати своју услугу и излазити у сусрет онима којима је помоћ најпотребнија – истакао је Герић.

Герић је изразио захвалност Комесаријату за избеглице и  миграције као друштвено одговорној организацији и додао да ћемо се и убудуће залагати да активно учествујемо у хуманитарним акцијама а све у циљу омогућавања још бољег и пристојниг живота какав заслужују сви наши грађани.

Top