ДРУГА ГРУПА ПЕНЗИОНЕРА СА САВСКОГ ВЕНЦА ОТИШЛА НА БЕСПЛАТАН ДВОДНЕВНИ ИЗЛЕТ У ВРЊАЧКУ БАЊУ | Градска општина Савски венац
Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

01. фебруар 2018.

ДРУГА ГРУПА ПЕНЗИОНЕРА СА САВСКОГ ВЕНЦА ОТИШЛА НА БЕСПЛАТАН ДВОДНЕВНИ ИЗЛЕТ У ВРЊАЧКУ БАЊУ

ДРУГА ГРУПА ПЕНЗИОНЕРА СА САВСКОГ ВЕНЦА ОТИШЛА НА БЕСПЛАТАН ДВОДНЕВНИ ИЗЛЕТ У ВРЊАЧКУ БАЊУ

Председник Скупштине општине Савски венац Немања Берић испратио је јутрос другу  групу од сто пензионера на бесплатан дводневни излет у Врњачку Бању, који организује општина.

Пожелевши им срећан пут и угодан боравак у једној од најлепших бања Србије, Берић је најстаријим суграђанима поручио да ће општина наставити да брине о њиховим потребама и да ће им и убудуће бити на располагању за њихове предлоге и идеје.

 

С обзиром да су излети најомиљенији од свих бесплатних програма које Општина Савски венац организује за своје сениоре, током фебруара, упоредо са дводневним излетима у Врњачку Бању, биће организовани и једнодневни излети за пензионере на Авалу, који осим обиласка знаменитости укључују ручак и дружење у ресторану.

 

За пензионере је обезбеђен превоз, хотелски смештај и храна, а у повратку са овог лепог дружења очекује их  и посета манастиру Љубостиња.

 

За бесплатне једнодневне излете на Авалу пензионери са Савског венца могу се пријавити позивом на број 0800-100-109 или путем мејл адресе: besplatno@savskivenac.rs