Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Градска општина

15. новембар 2016.

Помоћници председнице

Помоћници председнице:

Александар Дујановић
E-mail: dujanovica@savskivenac.rs

Зоран Петровић
E-mail: petrovicz@savskivenac.rs

Радана Бодирога Аврамовић
E-mail: avramovicr@savskivenac.rs

Top