Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Градска општина

12. септембар 2017.

Председница општине

Председница Општине и Већа градске општине Савски венац

 

Ирена Вујовић

E-mail: vujovici@savskivenac.rs
 

Top