Секретар | Градска општина Савски венац
Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Градска општина

08. октобар 2016.

Секретар

Секретар

Секретар Скупштине градске општине Савски венац

 

Сава Мартиновић
E-mail: martinovics@savskivenac.rs