Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

21. септембар 2018.

Хуманост на делу- Музиком да пробудимо Марту

Хуманост на делу- Музиком да пробудимо Марту

Синоћ је на Платоу испред Музеја 25.мај одржан хуманитарни концерт за помоћ у лечењу девојчице Марте Мирковић у организацији Општине Савски венац и ОШ „Радојка Лакић“ чији је Марта ђак.

Хуманост на делу показали су Мартини другари из школе који су дошли у великом броју, а огроман допринос дали су познати музичари хуманог срца, Сергеј Ћетковић, чланови „Амадеус“ бенда, Мари Мари, Johnny Ranković & Тhe Churlians, фт. Жика Јелић YU Grupa, Борис Режак, група „The colors of dance“, чланови школе балета „Farfalline“ и студио плеса „Рис“.

 Сви у глас су певали најгласније што су могли у заједничкој жељи  да музиком пробуде Марту!

Општина Савски венац, породица Мирковић и ОШ „Радојка Лакић“ захваљују се свима који су се одазвали овом хуманом позиву и још једном позивају све људе добре воље да подрже акцију и помогну Марти да се пробуди из коме!

Сви који су у могућности да помогну  могу то учинити  уплатом на жиро- рачун (Банка Интеса):160-5110200197575-78.

Девојчица Марта Мирковић, након четврте операције од априла ове године, доживела је  инфаркт плућа када је дошло до срчаног застоја. По спроведеној реанимацији девојчица не долази свести, упада у кому и тренутно се налази на Институту за мајку и дете на Новом Београду, на одељењу интензивне неге. И даље је у тешком стању.