Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

04. фебруар 2019.

Интерактивне табле за све основне школе на Савском венцу

Интерактивне табле за све основне школе на Савском венцу

Члан Већа општине Савски венац Урош Трипковић и директор компаније „Mineco Plus doo“ Сава Мандић посетили су данас ОШ „Петар Петровић Његош“ и том приликом донирали интерактивну таблу за потребе ове школе. Донација је уручена директорки школе Весни Барачков.

 

Трипковић је истакао да су захваљујући овој друштвено-одговорној компанији обезбеђене интерактивне табле за свих шест основних школа на Савском венцу, као и значајан део материјала за опремање Монтесори кабинета у школи „Антон Скала“.

 

-Захваљујем се компанији „Mineco Plus“ јер је показала друштвену одговорност обезбедивши савремена наставна помагала у нашим школама, а која ће умногоме унапредити наставни процес и предавања учинити ефикаснијим – рекао је Трипковић.

 

Директор „Mineco Plus doo“ Сава Мандић казао je да се улагањем у образовање улаже у будућност, те да је задовољство ове компаније да пружи подршку унапређењу услова рада у основним школама.

 

Весна Барачков, директорка школе, захвалила је Општини Савски венац и Компанији „Mineco Plus“ што излазе у сусрет потребама деце, али и наставника, и додала да је донирана табла веома значајна за опремење школског кабинета за физику и хемију, који је прошле године реновиран управо захваљујући општини Савски венац.

 

У модерним учионицама интерактивна табла представља незаменљив ресурс који у великој мери надмашује употребну вредност зелених и белих табли. Користи се за писање, цртање, измене написаног текста и управљање дигиталним и интерактивним садржајима, и као таква представља готово бесконачан ресурс за писање. У сарадњи са рачунаром, сав написани садржај се може сачувати и касније поново користити.

 

 

 

Top