ИРЕНА ВУЈОВИЋ ИСПРАТИЛА ПЕНЗИОНЕРЕ НА БЕСПЛАТАН ДВОДНЕВНИ ИЗЛЕТ У ВРЊАЧКУ БАЊУ | Градска општина Савски венац
Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

30. јануар 2018.

ИРЕНА ВУЈОВИЋ ИСПРАТИЛА ПЕНЗИОНЕРЕ НА БЕСПЛАТАН ДВОДНЕВНИ ИЗЛЕТ У ВРЊАЧКУ БАЊУ

ИРЕНА ВУЈОВИЋ ИСПРАТИЛА ПЕНЗИОНЕРЕ НА БЕСПЛАТАН ДВОДНЕВНИ ИЗЛЕТ У ВРЊАЧКУ БАЊУ

Председница Градске општине Савски венац Ирена Вујовић испратила је јутрос прву групу од сто пензионера на бесплатан дводневни излет у Врњачку Бању, који организује општина. Она је истакла да за излет влада велико интересовање и да се за свега неколико дана пријавило хиљаду најстаријих житеља општине Савски венац.

 

- Бесплатни излети које за наше сениоре организујемо претходних годину и по дана имају одличан одзив, што је на неки начин показатељ и потврда да радимо прави посао – рекла је Вујовићева.

 

Она је додала да су излети најомиљенији од свих бесплатних програма које Општина Савски венац организује за своје сениоре и најавила да ће током фебруара, упоредо са дводневним излетима у Врњачку Бању, бити организовани и једнодневни излети за пензионере на Авалу, који осим обиласка знаменитости укључују ручак и дружење у ресторану.

 

Најстарији су изразили захвалност председници општине јер, како кажу, многи од њих су већ ишли на бесплатне излете у организацији општине Савски венац са којих носе предивне утиске.

 

Дводневни излети у Врњачку Бању реализоваће се два пута недељно а поласци су уторком и четвртком. За пензионере је обезбеђен превоз, хотелски смештај и храна, а у повратку из најлепше бање Србије очекује их посета манастиру Љубостиња.

 

За бесплатне једнодневне излете на Авалу пензионери са Савског венца могу се пријавити позивом на број 0800-100-109 или путем мејл адресе: besplatno@savskivenac.rs