Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

09. октобар 2018.

Ирена Вујовић испратила пензионере на бесплатан излет на Космај

Ирена Вујовић испратила пензионере на бесплатан излет на Космај

Председница општине Савски венац Ирена Вујовић испратила је јутрос групу од сто пензионера на бесплатан једнодневни излет на Космај. У протеклих месец дана 400 старијих суграђана путовало је на овај излет у организацији Општине Савски венац.

 

Председница општине је поздравила сениоре и пожелела им срећан пут. Она је подсетила да је током ове године 1500 пензионера са Савског венца путовало на дводневне излете у Врњачку Бању и на Тару, док је преко 800 њих уживало на једнодневним излетима на Авали и Космају.

 

-Ово је последња планирана тура на Космај у овој години – рекла је Вујовићева и најавила ускоро излете за пензионере на новим дестинацијама широм Србије, које они буду изабрали.

 

У склопу ове занимљиве туристичке туре пензионери ће данас у пратњи водича посетити Музеј у Младеновцу, а затим Споменик деспоту Стефану у Црквинама. У наставку излета имаће прилику да обиђу манастире Павловац и Тресије, као и да уживају у природи, зеленилу и чистом ваздуху на Космају. Послеподневни сати су резервисани за ручак и дружење  у ресторану, а повратак се планира у вечерњим часовима.