Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

11. децембар 2019.

Ирена Вујовић испратила пензионере са Савског венца на бесплатан дводневни излет на Тару

Ирена Вујовић испратила пензионере са Савског венца на  бесплатан дводневни излет на Тару

Још сто пензионера са Савког венца јутрос је у организацији општине отишло на бесплатан дводневни излет на Тару, а испратила их је председница Ирена Вујовић.

 

Пожелевши сениорима срећан пут и леп провод на једној од најлепших планина Србије, председница је поручила да брига о најстаријим суграђанима остаје један од приоритета општине Савски венац и најавила наставак организовања бесплатних излета, као и бројних других бесплатних програма за најстарије у наредном периоду.

-Излети су најпопуларнији од свих бесплатних програма које организујемо. Осим Таре, наши најстарији суграђани обилазили су и Врњачку Бању, Златибор, Авалу, Космај, затим манастире Каона, Покајница и Копорин- навела је Вујовић и додала да ће се дводневни излети на Тару који су почели у новембру, наставити до Нове године и да је још мало места остало, стога је позвала пензионере са Савског венца да се што пре пријаве.

 

Пријаве за излете се врше радним данима од 8 до 15 часова на број телефона 011/2061-800 и на имејл: besplatno@savskivenac.rs.

За пензионере на излету је обезбеђен хотелски смештај и храна, као и лекарска екипа у пратњи.

 На Тари их очекује богат садржај и бројне активности, а у повратку ће обићи и манастир Рача и меморијални спомен- комплекс Кадињача.

Top