Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

30. јун 2018.

Ирена Вујовић угостила Андреу Арсовић и њеног тренера

Ирена Вујовић угостила Андреу Арсовић и њеног тренера

Председница општине Савски венац Ирена Вујовић и члан Општинског већа за спорт Урош Трипковић примили су у просторијама Општине нашу репрезентативку у стрељаштву Андреу  Арсовић и њеног тренера Драгана Доневића и честитали им на освојеној златној медаљи на Медитеранским играма.

 

Уручивши Арсовићевој Плакету и поклон од Општине Савски венац, Ирена Вујовић  је похвалила рад и посвећеност наше репрезентативке и њеног тима.

 

-Хвала Андреи на још једној златној медаљи коју је донела нашој земљи. Велика је ствар имати за суграђанку спортискињу као што је она. Андреа Арсовић је прави пример да се огроман рад и труд на крају увек исплате, а ми смо поносни на њене резултате и желимо јој да настави да ниже успехе и у будућности – рекла је Вујовић.

 

Освојивши златно одличје у стрељаштву у дисциплини ваздушна пушка, Арсовићева је Србији донела јубиларну десету медаљу на Медитеранским играма у Шпанији.

 

Арсовићева и Доневић захвалили су се председници општине на пријему, истичући да им веома значи подршка матичне општине.

 

-Захвални смо председници Ирени Вујовић што цени наш рад и залаже се за промоцију правих вредности. Са Општином Савски венац имамо одличну сарадњу и надам се да ћемо се заједно радовати новим успесима – поручила је Арсовић.