Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

02. март 2021.

ТЕКУЋЕ ОДРЖАВАЊЕ ЗАШТИТНОГ ЗИДА У ОШ СТЕФАН НЕМАЊА

ТЕКУЋЕ ОДРЖАВАЊЕ ЗАШТИТНОГ ЗИДА У ОШ СТЕФАН НЕМАЊА

На иницијативу председника општине Савски венац Милоша Видовића настављени су започети радови на текућем одржавању основних школа на територији општине.

 

У оквиру ове акције почело је текуће одржавање заштитног зида (ограде) у Основној школи „Стефан Немања” на Сењаку, која је окружена шумама и парковима Топчидерског брда. Општина константно размишља о њеним грађанима и предлаже конкретне активности које утичу на то да живот наших грађана буде квалитетнији, а да раст и развој наших најмлађих суграђана буде сигурнији.

 

Након обављеног разговора са руководством ове основне школе и сумирањем свих проблема са којима се они суочавају одлучили смо да покренемо иницијативу одржавања заштитне ограде. Акција се изводи у циљу заштите малишана који похађају ову школу, која се налази у великој шуми и свако може да има приступ школском дворишту из правца шуме, односно парка. Реализација овог пројекта ће омогућити да наша деца буду безбеднија и да ова школа буде сигурније место за боравак њених ђака – изјавио је Видовић.

 

Тим поводом, председник ГО Савски венац Милош Видовић обишао је почетак радова на текућем одржавању заштитног зида (ограде) у ОШ „Стефан Немања” и навео да је ово још један пример да све реализоване акције у протеклом периоду, као и оне које су у плану дају јачи допринос томе да наша деца имају лепше и уређеније место за школовање и одрастање.

 

Такође, завршено је и реновирање тоалета, а постављена су и нова врата на овој локацији у оквиру акције одржавања основних школа на територији Савског венца.

Top