Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Добра

Добра

Набавка канцеларијског материјала за потребе ГО Савски венац, ЈН 2020/01,

07. фебруар 2020.

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА:Набавка канцеларијског материјала за потребе ГО Савски венац, ЈН 2020/01,07.02.2020.година КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА:Набавка канцеларијског материјала за потребе ГО Савски венац,... Детаљније

Добра

Набавка пића и напитака за потребе бифеа ГО Савски венац, ЈН 2019/62

30. децембар 2019.

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА:Набавка пића  и напитака за потребе бифеа  ГО Савски венац, ЈН 2019/62.30.12.019.године КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА:Набавка пића  и напитака за потребе бифеа  ГО... Детаљније

Добра

Набавка електричне енергије за потребе ГО Савски венац,јн.бр.2019/40

07. август 2019.

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА:Набавка електричне енергије за потребе ГО Савски венац,јн.бр.2019/40.07.08.2019 КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА:Набавка електричне енергије за потребе ГО Савски венац,јн.бр.2019/40.07.08.2019 ИЗМЕНЕ... Детаљније

Top