Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

14. август 2017.

ЈАВНИ ПОЗИВ: Бесплатна обука за преквалификацију и доквалификацију жена у области ИКТ

ЈАВНИ ПОЗИВ: Бесплатна обука за преквалификацију и доквалификацију жена у области ИКТ

Општина Савски венац у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација расписује јавни позив за достављање пријавa за бесплатно похађање обуке у циљу  преквалификације и доквалификације жена у области ИКТ. Програм је покренут како би се подстакла родна равноправност у овом сектору и обезбедила могућност запослења већег процента жена у ИКТ сектору након завршених обука.

Циљ ове иницијативе јесте оспособљавање за занимања у области Информационо - комуникационих технологија (програмирање), а планирани резултати позива су обуке за програмере и то за следеће прогамске језике: HTML i CSS, PHP,  My SQL и JavaScript.

У првој фази реализације пројекта предвиђен је одабир 16кандидаткиња за полагање иницијалног теста 15. септембра 2017.године, од којих ће 30 бити изабрано за похађање бесплатне обуке.

Пријаву за похађање обуке могу поднети кандидаткиње које поседују основна знања из енглеског језика и рада на рачунару (Word, Excel, PowerPoint).

Пријављивање траје до 8. септембра 2017. године и врши се попуњавањем упитника. Упитник ::..

Попуњен упитник  доставити на мејл адресу: besplatno@savskivenac.rs. Све додатне информације могу се добити на број телефона  011/2061-906, или на горе наведену мејл адресу. Пријаве пристигле након истека наведеног рока и некомплетне пријаве неће се узети у разматрање.