Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

18. новембар 2020.

Јесење активности на Савском венцу

Јесење активности на Савском венцу

На територији општине Савски венац започети су радови на постављању и уређењу „дечјег урбаног мобилијара“, на унутарблоковском простору између Савског трга, Балканске и Улице Милована Миловановића.

Уређивање урбаних џепова наставља се и даље истим темпом у оквиру додатне акције „Заједно за лепши Савски венац“, а радови су данас завршени у Савској улици, Краљевића Марка и Југ Богдановој.

У плану је и реконструкција справа за вежбање, постављање темеља и гумене подлоге, као и мултифункционалног тобогана у дворишту ОШ "Војвода Радомир Путник", у циљу омогућавања што бољих услова за спортске активности нашим најмлађим суграђанима.

Председник Градске општине Савски венац Милош Видовић обишао је данас уређене локације и разговарао са грађанима. Он је навео да реализоване акције у протеклих годину дана, као и оне које су у плану, неизоставно дају све јачи допринос да општина Савски венац буде још лепше и уређеније место за живот.

-У протеклом периоду напорно смо радили на уређењу урбаних мобилијара и џепова на територији општине Савски венац. Желимо да, оваквом акцијом, подигнемо свест суграђана о важности очувања нашег простора за живот и још једном истакнемо непроцењив допринос у побољшању квалитета живота. Сличне активности дочекаће свој наставак и у будућности, како би наша општина била боље и здравије место за живот - рекао је Видовић.

- Наставићемо још одговорније да радимо свој посао и предано слушамо све пристигле предлоге како би општина Савски венац и даље била поносни партнер нашим суграђанима  –  истакао је Видовић.

 

Сређивање и озелењавање урбаних џепова наставља се истим темпом, а грађане и даље позивамо да своје предлоге за уређење шаљу на и-мејл: zamojkraj@savskivenac.rs

 

У пријави је потребно навести контакт телефон и адресу локације (са фотографијом) коју је потребно уредити.

 

Top