Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

27. новембар 2020.

ЈОШ ЈЕДНА ДОНАЦИЈА ЗАШТИТНЕ ОПРЕМЕ УСТАНОВАМА НА СAВСКОМ ВЕНЦУ

ЈОШ ЈЕДНА ДОНАЦИЈА ЗАШТИТНЕ ОПРЕМЕ УСТАНОВАМА НА СAВСКОМ ВЕНЦУ

Фирма ЦЦС "Солутионс" уручила је данас донацију заштитне опреме Градској општини Савски венац. Испред општине донацију су примили заменик председника Градске општине Савски венац Урош Трипковић и члан Већа ГО Савски венац Владимир Павловић. У оквиру донације обезбеђено је 150 маски.

Вишенаменска пластична маска “Зелена маска“ је производ компаније ЦЦС "Солутионс" одабран на конкурсу за Иновативна решења за сузбијање ефеката пандемије Цовид-19, Фонда за Иновациону делатност, Министарства просвете, науке и технолошког развоја. У питању су вишенаменске пластичне маске које могу да се употребљавају више пута са заменљивим филтером који се боље чисти – рекли су представници фирме ЦЦС "Солутионс".

Према њиховим речима, намењена је за заустављање најситнијих честица полена, цементне прашине, спора, нафтних испарења, дуванског дима, вируса и бактерија.

Руководство ГО Савски венац добијену заштитну опрему уручиће установама на територији Савског венца којима је у овом тренутку најпотребнија, а у складу са њиховим потребама.

Руководство општине захвалило се донатору на подршци коју пружају нашим установама као и на помоћи која ће отићи у праве руке.

Позивамо и остале компаније да буду друштвено одговорне и да прате позитиван пример компаније ЦЦС „Солутионс“ – истакао је Трипковић.

Top