Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

31. март 2021.

КАНЦЕЛАРИЈА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА НА ОПШТИНИ САВСКИ ВЕНАЦ

КАНЦЕЛАРИЈА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА НА ОПШТИНИ САВСКИ ВЕНАЦ

 

Поштовани суграђани,

Обавештавамо вас да Канцеларија народног посланика отвара своја врата за пријем грађана Савског венца сваког петка почев од 02. априла 2021. године. Грађани имају могућност избора народног посланика са којим желе директно да комуницирају, а свој термин за састанак могу заказати са народним посланицима Дејан Кесар и Андријана Аврамов, позивом на број телефона 011 2061-754 или путем имејлова: dejan.kesar@parlament.rs и andrijana.avramov@parlament.rs.

Канцеларија је отворена са циљем успостављања и подизања нивоа директне комуникације између грађана и народних посланика у циљу да се свим грађанима са Савског венца омогући подршка и да се у непосредном контакту чују и сагледају проблеми са којима се сусрећу и да се кроз институцијалне механизме изнађу оптимална решења.

Канцеларија народног посланика на Савском венцу представља место где грађани могу у директној комуникацији са народним послаником да изнесу своја мишљења и предлоге о
одређеним питањима. Циљ такве комуникације је подстицање и развој сарадње народних посланика и грађана, чиме се народу приближавају скупштински рад и активности, а такође и остварује већа транспарентност и повећава одговорност изабраних представника према народу.

Овим ће грађани имати могућност да се још боље информишу и разјасне све конкретне недоуимице. Народни посланици су отворени и за инцијативе грађана а грађани на једном месту могу изложити свој проблем, упутити сугестију или покренути у сарадњи са Градском општином Савски венац акцију од ширег друштвеног значаја. Трудимо се да слушамо наше суграђане, уважавамо њихове предлоге, како бисмо дошли до бољих резултата и очували поверење људи у институције, као и у људе који њима руководе.

Свесни смо колико је важно да се у непосредном контакту чују проблеми и решавају саветодавно или кроз институције, те позивамо све грађане са територије Савског венца да нам се обрате, закажу свој термин и изнесу своје идеје, предлоге и проблеме, које ћемо заједно решавати на добробит општине Савски венац и бољих услова за живот свих наших становника.

Top