Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

07. новембар 2017.

КОНЦЕРТ КВАРТЕТА ROCHER У КУЋИ КРАЉА ПЕТРА ПРВОГ

КОНЦЕРТ КВАРТЕТА ROCHER У КУЋИ КРАЉА ПЕТРА ПРВОГ

У среду, 8. новембра, са почетком у 19 часова, у оквиру програма „Звуци са Сењака“ који организује Градска општина Савски венац, квартет ROCHER ће одржати концерт у Кући краља Петра Првог. На програму ће се наћи дела популарне, класичне и филмске музике, а за све посетиоце улаз је слободан.

Квартет ROCHER је светски познати квартет који  чине: Радмила Вардалић-виолина, Дејан Роквић-виола, Војислав Деспотовић-контрабас и Александар Андрејевић-перкусије.

Музичка институција ROCHER настаје 2008. године, на идеју Радмиле Вардалић – виолина и Дејана Роквића – виола. Почињу Дуом ROCHER, да би се касније проширили у Гудачки Квартет ROCHER и ROCHER Band. Данас сви наведени ансамбли чине Музичку институцију ROCHER.

Ансамбли бележе многобројне концерте, како у Београду, тако и широм наше земље, као и иностранства. Остварили су трајне снимке за РТС, као и за локалне радио и телевизијске станице. Репертоар Музичке институције ROCHER чине многобројна дела, почев од класике, преко популарних минијатура, па до филмске, традиционалне, оријенталне и етно музике, џеза, танга и евергрин стандарда.