Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

03. август 2022.

КУЛТУРНО-ЗАБАВНИ ПРОГРАМ ЗА НАЈМЛАЂЕ У АВГУСТУ- ,,ДЕЧИЈЕ ЛЕТЊЕ ИГРЕ“ НА САВСКОМ ВЕНЦУ

КУЛТУРНО-ЗАБАВНИ ПРОГРАМ ЗА НАЈМЛАЂЕ У АВГУСТУ- ,,ДЕЧИЈЕ ЛЕТЊЕ ИГРЕ“ НА САВСКОМ ВЕНЦУ

Општина Савски венац и овог августа организује културно-уметнички и забавни програм за најмлађе у оквиру манифестације ,,Дечије летње игре“.

 

Манифестација ће се одржавати сваке суботе и недеље у августу у Топчидерском парку на платоу испред Конака кнеза Милоша са почетком  од 16 часова. Отварање манифестације је у суботу, 6.августа.

 

Целокупни програм је бесплатан, а најмлађи ће моћи да уживају, друже се и забаве уз мађионичаре, кловнове, маскоте, представе, спортске и уметничке забаве и радионице које ће водити аниматори.

 

Општина Савски венац позива малишане да дођу на ,,Дечије летње игре“ где ће упознати нове другаре, стећи нове вештине и добро се забавити уз квалитетно проведено време.

 

Општина Савски венац велику пажњу посвећује најмлађим суграђанима и зато организује културно-уметничке као и забавне манифестације током целе године. Управо једна таква манифестација су ,,Дечије летње игре“ које се сада већ традиционално одржавају сваког августа у Топчидерском парку. Сваке године, десетине малишана уживају и забављају се кроз интерактиван програм који се организује у склопу манифестације. Том приликом, кроз плесне, ликовне, спортске и остале радионице стичу нове вештине и развијају креативност.

 

 

 

 

Top