Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац

14. јун 2019.

Манифестација "Деца помажу деци" одржана у школи Антон Скала

Манифестација "Деца помажу деци" одржана у школи Антон Скала

Још једна у низу креативних радионица "Деца помажу деци", креаторке Сузане Перић, одржана је данас у школи „Антон Скала“ на Сењаку. Циклус радионица посвећен реализацији инклузивних садржаја намењених деци са посебним потребама, отпочео је 2017. године, а након радионица одржаних у сарадњи са бројним школама у Београду, Врњачкој Бањи и Вршцу, креативно дружење овог пута одиграло се у ОШ "Антон Скала" на Сењаку, уз подршку општине Савски венац.

Догађај је отворила директорка школе Наташа Селић-Станковић, након чега су основце, наставнике и госте поздравили представници општине Савски венац - Милош Видовић, члан Општинског већа и Александар Дујановић, помоћник председнице општине, као и Сузана Перић, идејни творац пројекта.

Малишани су се затим посветили креативном раду. Машнама, стикерима, тканинама и разним другим додацима украшавали су летње шешире, припремајући се за наступајући летњи распуст и одморе.

Радионици се прикључила и певачица Катарина Сотировић, а догађај је музичким наступом затворио Огњен Инђић, ученик ОШ "Јелена Варјашки" из Вршца, у којој је одржана претходна радионица. Уз пуно игре, смеха и дружења, деца у испратила ову школску годину и радосно започела летњи распуст.

Фото: Драган Мујан

Top