Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

22. април 2019.

„Васкршње чаролије“ у Топчидерском парку

„Васкршње чаролије“ у Топчидерском парку

Општина Савски венац и Туристичка oрганизацијa општине и ове године организују  манифестацију Васкршње чаролије“, која ће се одржати  27. и 28. априла испред Конака кнеза Милоша у Топчидерском парку.

Све посетиоце Топчидерског парка, а нарочито оне најмлађе очекује богат културно - уметнички и забавни програм током оба дана манифестације, у термину од 11 до 14 часова. Кловновске представе, наступ културно- уметничког друштва, ди- џеја, плесни перформанси, маскоте и жонглери забављаће малишане, а биће организоване и спортско-рекреативне и ликовне радионице, цртање по лицу и још много изненађења.

Позивамо све малишане да нам се придруже и да обавезно понесу своје васкршње јаје, јер ће се у суботу, 27. априла бирати најлепше осликано јаје, а у недељу, на Васкрс, бираће се најјаче васкршње јаје.

Првог дана манифестације биће организовано и такмичење основних школа са територије општине Савски венац, као и такмичење вртића Предшколске установе „Савски венац“ у избору за најлепшу корпу.

Победнике очекују вредне награде. У такмичењу за најлепше и најјаче васкршње јаје награде су - за освојено прво место електрични скејт - борд, за друго место дечији бицикл и за треће место тротинет. За школу и вртић чија корпа буде најлепша награда је лаптоп рачунар. Најмлађе посетиоце очекују и слатки пакетићи, балони и други поклони.

Кроз програм манифестације водиће нас омиљени дечији аниматор Предраг Вуковић Пеђолино.

Улаз је слободан и сви су добродошли!

Top