Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

27. април 2019.

Манифестација „Васкршње чаролије“ окупила велики број деце у Топчидерском парку

Манифестација „Васкршње чаролије“ окупила велики број деце у Топчидерском парку

У  сусрет  најрадоснијем хришћанском празнику Васкрсу  данас се испред  Конака кнеза Милоша у Топчидерском парку  окупио велики број малишана који су уживали у богатом културно- уметничком и забавном програму  манифестације „Васкршње чаролије“  у организацији општине Савски венац и Туристичке организације општине.

Манифестацију је посетио и председник Скупштине општине Савски венац Немања Берић који је овом приликом честитао Васкрс свим суграђанима који славе и дружио се са малишанима.

-Радује ме што видим оволико деце који су дошли са својим родитељима, бакама и декама у празничном расположењу. Такође ме радује што сви програми и манифестације  које општина Савски венац организује, увек измаме најлепше дечије осмехе и задовољство старијих, што нам је подстрек и мотивација да наставимо да радимо за добробит наше општине и свих  њених грађана- навео је Берић и позвао малишане да данас и сутра учествују у такмичењу за најлепше осликано и најјаче јаје јер победнике очекују вредне награде.

На крају данашњег програма бираће се најлепше осликано јаје, док ће се сутра бирати најјаче васкршње јаје. Награде које очекују победнике су- за прво место електрични скејт- борд,   за друго дечији бицикл и за треће тротинет. Данас ће бити приређено и такмичење основних школа са територије општине, као и вртића Предшколске установе „Савски венац“ у избору за најлепшу корпу, а награда је лаптоп рачунар.

Програм манифестације наставиће се и сутра од 11 до 14 часова где ће најмлађи посетиоци уживати уз омиљеног дечијег аниматора, Предрага Вуковића Пеђолина, кловновске представе, наступ културно- уметничког друштва, ди- џеја, плесне перформансе, маскоте,  жонглере,   спортско-рекреативне и  ликовне радионице.

Top