Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

18. јануар 2021.

МИЛОШ ВИДОВИЋ ОБИШАО ДАНАС ПРВИ ПУНКТ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ ПРОТИВ ВИРУСА КОВИД 19

МИЛОШ ВИДОВИЋ ОБИШАО ДАНАС ПРВИ ПУНКТ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ ПРОТИВ ВИРУСА КОВИД 19

Председник Градске општине Савски венац Милош Видовић обишао је данас први пункт за вакцинацију против вируса Ковид 19 на Београдском сајму у хали 11 на територији општине и лично се уверио да се последња фаза припремних радова за почетак вакцинације успешно приводи крају. Обиласку су присуствовали Државни секретар у Министарству здравља Др Мирсад Ђерлек и Директор Дома здравља Савски венац Др сци. мед. Зоран Бекић.

Један од стратешких задатака општине Савски венац биће стварање безбедног здравственог окружења за све наше грађане и унапређење степена залагања општине и надлежних институција  да свим грађанима обезбеди једнаке шансе и равноправну укљученост у процес протекције сопственог здравља  – рекао је Видовић и истакао да се лично уверио да ће све бити на време спремно како би наши грађани ускоро имали могућност да започну са вакцинацијом.

Видовић се захвалио директору Дома здравља Савски венац Зорану Бекићу на одличној организацији, пожелео сву срећу у вођењу овако важног пројекта у оквиру заштите и превенције здравља наших грађана и додао да оваква акција представња управо један од најбитнијих елемената развојне и социјалне политике, а однос према нашим драгим суграђанима осликава достигнути ниво напретка општине Савски венац и целог друштва. Имајући у виду да је пројекат процеса вакцинације веома добро организован, наредни циљ општине Савски венац биће да се подигне свест о овој теми, као и да се формулишу препоруке за унапређивање здравља у борби против вируса Ковид 19 - рекао је Видовић и додао да сви заједно, као појединци и као друштво, треба да радимо на побољшању квалитета живота и указујемо контунуирано на потребе и проблеме наших суграђана. 

Градска општина Савски венац ће, док траје ситуација у вези са коронавирусом, настојати да у оквиру својих могућности пружи максималну помоћ и подршку суграђанима, нарочито најстаријима, који су једна од најугроженијих категорија – истакао је Видовић.

Top