Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

25. април 2019.

На Савском венцу почела подела ваучера за бесплатно пливање на „Ташу“

На Савском венцу почела подела ваучера за бесплатно пливање на „Ташу“

Председница Градске општине Савски венац Ирена Вујовић и директор СРЦ „Ташмајдан“ Милан Нововић уручили су данас првој групи од 100 пријављених грађана ваучере за бесплатно рекреативно пливање на базенима овог спортско- рекреативног центра.

Ирена Вујовић изразила је задовољство због великог интересовања грађана за бесплатне програме које организује општина Савски венац и додала да је циљ општине да кроз бесплатне спортско- рекреативне програме подстиче здраве животне навике и укључи што више својих суграђана у рекреативно бављење спортом.

- Као општина која води одговорну социјалну и здравствену политику, већ трећу годину заредом, организујемо бесплатно рекреативно пливање за наше грађане, а ове године смо у сарадњи са СРЦ „Ташмајдан“ обезбедили 650 ваучера – рекла је Вујовић и похвалила сарадњу општине са СРЦ „Ташмајдан“ и директором  Миланом Нововићем.

Милан Нововић  похвалио је визију развоја општине Савски венац и бригу за своје суграђане коју председница Ирена Вујовић показује.

-Оно што се показало кроз овај пројекат који се реализује већ неколико година је чињеница да су суграђани, а посебно они најстарији, задовољни оним што им „Ташмајдан“ пружа и надам се да ће и убудуће тако остати- поручио је Нововић.

Бесплатни ваучери подразумевају 4 термина за пливање која се могу искористити до краја ове године. Наредних дана наставиће се подела ваучера осталим пријављеним суграђанима, а пријаве су и даље у току и врше се  бесплатним позивом на број 0800-100-109, радним данима од 8 до 20 и суботом од 9 до 15 часова, или на мејл адресу: besplatno@savskivenac.rs .

Top