Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

23. јун 2020.

Награђени вуковци и ђаци генерације

Награђени вуковци и ђаци генерације

Пријем за најбоље ученике из свих основних школа на Савском венцу уприличен је и ове године у Свечаној сали општине. Вуковцима и ђацима генерације награде и признања уручили су председница Градске општине Савски венац Ирена Вујовић и чланови Општинског већа Милош Видовић и Владимир Новаковић.

Председница општине је честитала ђацима на постигнутом успеху и поручила да је важно да остану једнако вредни и марљиви и током даљег школовања.

- Бити у друштву најбољих за мене представља посебну привилегију. Ви сте понос наше општине и желим вам пуно среће и успеха у будућности, да упишете жељене школе и наставите са добрим резултатима. Желим да поздравим и оне који су вам били највеће охрабрење и ослонац на вашем путу, ваше посвећене родитеље и наставнике који данас деле ваш успех и који су посебно поносни на вас - рекла је Ирена Вујовић,  приликом обраћања присутнима.

Она је навела да Општина Савски венац сваке године награђује најбоље ученике како би их подстакла да и током даљег школовања наставе са одличним успехом и запаженим резултатима.

Поред признања која су им уручена, носиоци Вукове дипломе, њих 59, награђени су ваучерима за куповину спортске опреме.

Top