Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

13. јун 2018.

НАЈАВЉЕН МУЗИЧКИ СПЕКТАКЛ У ТОПЧИДЕРСКОМ ПАРКУ - ВЕЛИКИ БРОЈ ДОМАЋИХ И СТРАНИХ ИЗВОЂАЧА НАСТУПИЋЕ НА ФЕСТИВАЛУ ЕНТЕР

НАЈАВЉЕН МУЗИЧКИ СПЕКТАКЛ У ТОПЧИДЕРСКОМ ПАРКУ - ВЕЛИКИ БРОЈ ДОМАЋИХ И СТРАНИХ ИЗВОЂАЧА НАСТУПИЋЕ НА ФЕСТИВАЛУ ЕНТЕР

На првом фестивалу музике „Ентер“ који ће се одржати од 28. до 30. јуна у Топчидерском парку наступиће велики број домаћих и страних извођача, најављено је данас на конференцији за медије у Кући краља Петра Првог на Сењаку.

На конференцији су говорили председница општине Савски венац Ирена Вујовић, глумац Никола Глишић, Јана Глигић из организације ЕНТЕР фестивала и Југослава Смиљковић – Стојановић из Компаније „Дунав осигурање“ - генералног спонзора фестивала.

 

Ирена Вујовић је истакла значај оваквих музичких догађаја који привлаче пажњу страних туриста и додала да је Општина Савски венац са задовољством подржала „Ентер“ фестивал на којем се очекује велики број посетилаца.

 

-Туристичка организација Савског венца организује бројне манифестације за грађане, а овај пут на нашој општини имамо музички фестивал који превазилази локалне оквире што је значајно за туристичку понуду и промоцију не само Савског венца, већ и Београда. Управо из тог разлога фестивал је подржала и Туристичка организација Београда – рекла је Вујовић, а посетиоцима је поручила да посете фестивал за који је улаз бесплатан.

 

Откривајући извођаче на “Ентер“ фестивалу, Никола Глишић је истакао да је ово прави начин да се обележи крај школске године, испитних рокова и дочека лето у прелепој природи Топчидерског парка.

 

- Фестивал траје три вечери, припремљен је богат програм, уз различите музичке жанрове, извођаче из земље и иностранства. Нека од имена су Inna, Seeya, Bad Copy, Ничим изазван, Irie FM, Prti Bee Geе и многи други, а захвалност што Београђани коначно имају фестивал какав заслужују дугујемо Општини Савски венац, као и спонзорима попут „Дунав осигурања“ и свих осталих- нагласио је Глишић.

 

У име генералног спонзора, Компаније „Дунав осигурање“, на конференцији се обратила Југослава Смиљковић Стојановић, која је истакла да највећу националну осигуравајућу кућу у Србији дуга традиција пословања обавезује на пројекте који су друштвено одговорни и врло важни за живот и рад друштвене заједнице.

-Са задовољством смо пружили подршку „Ентер“ фестивалу који почиње да расте и надамо се да ћемо се срести и следеће године- поручила је Смиљковић Стојановић.

 

Ентер фестивал намењен је љубитељима различитих музичких стилова. Током три фестивалска дана публика ће у Топчидерском парку моћи да ужива у денс, поп, рок, хип-хоп и електро звуцима. Улаз је бесплатан.