Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

27. август 2008.

"НАША КУЋА" ДАЈЕ ПРВЕ РЕЗУЛТАТЕ

Акција "Наша кућа", коју је пролетос организовала општина Савски венац, даје ових дана прве резултате. Овом акцијом је предвиђено сређивање улаза у стамбене зграде или заједничка дворишта на територији Општине, у сарадњи са скупштинама станара. Станари у акцији за коју је Општина издвојила 2.700.000 динара учествују са трећином новца, док Општина плаћа преостале две трећине вредности радова.
До сада су пријављене 42 зграде, а радови су управо завршени у Ресавској 64. Аранђел Пешић, председник Скупштине станара ове троспратнице, 11.августа је посетио надлежне у општини Савски венац као и непосредно ангажовене у овој акцији и почастио их након успешно завршених радова. У овој згради су поправљена улазна врата, уграђена нова врата на заједничкој тераси и интерфон за све станаре, монтирани нови поштански сандучићи, а улазни хол је окречен. Вредност радова је 135 хиљада динара.
Тренутно се радови одвијају у још десетак зграда, од пријављене 42, а када ће почети у осталим објектима зависи првенствено од договора житеља зграда на скупштинама станара. Ову акцију ће општина Савски венац наставити и у наредном периоду.

Top