Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

25. април 2023.

НОВА ЗНАЊА ЗА СЕНИОРЕ СА САВСКОГ ВЕНЦА- БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

НОВА ЗНАЊА ЗА СЕНИОРЕ СА САВСКОГ ВЕНЦА- БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

Градска општина Савски венац омогућила је стицање нових знања и  вештина за сениоре са Савског венца, са циљем да им помогне да постану самоуверени, компетентни и сигурни корисници рачунара, мобилних телефона, интернета уопште и што бољи познаваоци страних језика.

Тим поводом позивамо најстарије суграђане да се пријаве на неке од следећих бесплатних курсева у организацији општине Савски венац:

- Бесплатан курс коришћења рачунара

- Бесплатан курс коришћења мобилног телефона

- Бесплатан курс енглеског језика

 

Кроз ове курсеве пензионери ће имати прилику да науче основе енглеског језика, како да правилно приступају информацијама на интернету,  креирају и користе налоге на друштвеним мрежама и апликацијама за комуникацију како би остали повезани са члановима породице и пријатељима, као и да правилно подесе мобилни телефон или рачунар, да истраже нове хобије и квалитетно испуне слободно време.

 

Садржај курсева и начин предавања биће прилагођени потребама старијих суграђана који ће у пријатној атмосфери овладати потребним дигиталним вештинама или основама енглеског језика.

 На овај начин нашим пензионерима олакшаћемо обављање уобичајених активности, а све то  уз сигурно и одговорно коришћење интернета, односно рачунара и мобилних телефона.

 

Пензионери имају право да изаберу више од једном курса у понуди.

Пријаве се врше сваког радног дана од 8.00 до 15.00 часова на број телефона 011/2061-761 или путем линка ПРИЈАВА .

Рок за пријаву је до 12.05.2023.

 

Top