Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

14. октобар 2022.

НОВЕ ИЗЛЕТЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ ОБЕЗБЕДИЛА ОПШТИНА САВСКИ ВЕНАЦ. СЕНИОРЕ ОЧЕКУЈЕ ОБИЛАЗАК ЗЛАТИБОРСКОГ ОКРУГА.

НОВЕ ИЗЛЕТЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ ОБЕЗБЕДИЛА ОПШТИНА САВСКИ ВЕНАЦ. СЕНИОРЕ ОЧЕКУЈЕ ОБИЛАЗАК ЗЛАТИБОРСКОГ ОКРУГА.

Општина Савски венац наставља са излетима за најстарије суграђане, а овe јесени у плану су једнодневни бесплатни излети и обилазак Златиборског округа.

Пријаве су почеле данас и трају до 21.10. сваког радног дана од 8 до 15 часова путем телефона   011 / 3615-388 и 011 / 3615-389.

- Излете за пензионере са територије Савског венца  обезбедила  је Општина која води бригу о томе да сениори своје слободно време испуне занимљивим садржајима. Континуирана организација различитих бесплатних програма зарад бољег живота на Савском венцу остаје један од наших приоритета. Спровођењем оваквих редовних пројеката током целе године трудимо се да суграђанима помогнемо да своје живљење употпуне лепшим  и квалитетнијим активностима. Поред тога, константно испитујемо потребе грађана и заједно са њима правимо планове за бољу будућност наше Општине – изјавио је председник ГО Савски венац Милош Видовић.

Током излета пензионери ће имати прилику да уживају у бројним атракцијама и обиласку знаменитости и препусте се чарима и лепотама овог краја. Златиборски округ познат је по својим природним лепотама које привлаче пажњу великог броја домаћих и страних туриста.  Туристички потенцијал овог локалитета обухвата и велики број православних манастира, а неретко представља право ремек-дело природе и рај за планинаре и излетнике.

Top